Vier je eigen ritmes!

“En ga dansend door je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.”

Vertel me meer!

Natuurlijk zwanger!

Yoni steam heeft vrouwen over de hele wereld eeuwenlang geholpen om zwanger te worden.

Wil je graag op natuurlijke wijze zwanger worden en je vruchtbaarheid vergroten? Yoni steaming kan je helpen om je hormonen in balans te brengen, je menstruatiecyclus gezond te maken en daarmee je mogelijkheden voor een natuurlijke zwangerschap te vergroten.

‘Onverklaarbare onvruchtbaarheid’ is vaak te verklaren als je de gezondheid van je menstruatiecyclus bekijkt. En dat is wat ik als Oermedicijnvrouw, samen met jou doe. Met de juiste kruiden en een persoonlijk yoni steamplan, kan jij zelf thuis aan de slag. Op zachte, liefdevolle wijze versterk je je baarmoeder en kom je van binnen-uit in contact met je essentie als vrouw en aanstaande moeder.

Yoni steam kan je ook ondersteunend inzetten naast een fertiliteitstraject in het ziekenhuis. Het zal je helpen om in zachtheid en liefde in contact met je lichaam, geest en ziel te zijn. Yoni steam voedt en versterkt je diep van binnenuit, zowel in je weefsels en organen als in je gedachten en gevoelens rondom jouw kinderwens.

Klik HIER voor een persoonlijk yoni steamplan of voor meer informatie!

Dansend door je zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Muziek en dans zijn dé oermedicijnen voor je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
Dancing for Birth™ wordt daarom aanbevolen door artsen, verloskundigen en doula’s wereldwijd.

Dancing for Birth™ is een vorm van zwangerschapsfitness gericht op het vieren van je zwangerschap, de geboorte en kraamtijd.
Het brengt je ‘back to nature’ want je lichaam weet van nature hoe het je kindje moet dragen en hoe het op natuurlijke wijze geboorte geeft. 

Met de online zwangerschapscursus van de Oermedicijnvrouw – gebaseerd op de principes van Dancing for Birth™ –
verbind je je met deze oer-ritmes en oer-instincten van je lichaam.
Voor een prachtige zwangerschap, een krachtige bevalling en een vreugdevolle kraamtijd!

Vier je zwangerschap met dé online zwangerschapscursus gebaseerd op de principes van Dancing for Birth™

Tune in op de vrouwenwijsheid die in jou is voor een heerlijke zwangerschap, een optimale bevalling en een heilige kraamtijd. Helemaal op je eigen tijd en tempo! De cursus bestaat uit prachtige lessen vol dansmoves die je lichaam en baby in een goede conditie brengen, direct toepasbare ‘theorie’ over zwangerschap en geboorte en reuze veel inspiratie om je zwangerschap, bevalling en kraamtijd te vieren.

Maak je krachtige oermoeder en oerbevallingsinstincten wakker met behulp van de stap-voor-stap-video’s! De principes van Dancing for Birth™ hebben een bewezen positief effect op de gezondheid van moeder en baby, vergroten de kans op een spontane, natuurlijke bevalling, helpen complicaties bij de bevalling voorkomen, bevorderen de hechting met je baby en bekrachtigen je in je hele vrouw-zijn en het moederschap.
En je hoeft niet perse te kunnen dansen. Dansen is niets anders dan een vorm van bewegen waar je super blij van wordt. En dat wil en kan iedereen!! Het helpt je om letterlijk en figuurlijk fijn in je vel te zitten, de gezondheid en ontwikkeling van je baby positief te beïnvloeden, een bekrachtigende bevalling te ervaren, de hechting met je pasgeboren baby te versterken, zelf weer in vorm te komen na de bevalling en je gelukshormonen een boost te geven! En dat allemaal volgens je eigen, natuurlijke ritmes!

Op dit moment is de cursus volop in ontwikkeling!
Wil je meer informatie? Stuur me gerust een berichtje via de contactpagina.

Yoni steam voor een natuurlijke bevalling & herstel

Van oudsher brachten vroedvrouwen de geneeskracht van yoni steam bij pasgeboren moeders om hen op natuurlijke wijze te helpen helen na de bevalling.

Yoni steam is dan ook een eeuwenoude en multiculturele vrouwengeneeswijze die super krachtig is. De kruidengeneeskracht en warme stoom helpen in de laatste weken van je zwangerschap om de circulatie van bloed en energie in je bekkengebied te optimaliseren, je bekkenbodem te ondersteunen en je lichaam voor te bereiden op de bevalling.

Tijdens de bevalling helpt yoni steam bij het opvangen van de weeën, het bevorderen van de ontsluiting en het ontspannen zakken in je lichaam. Als Oermedicijnvrouw begeleid ik je deskundig en met liefde in dit proces!

Neem contact met me op voor persoonlijke begeleiding rondom je bevalling

Yoni steam na de bevalling helpt je lichamelijk om je baarmoeder volledig te zuiveren en te versterken, je vagina of yoni te herstellen, overtollig vocht af te voeren, littekens te genezen en je bekkenbodem te versterken. Emotioneel helpt yoni steam om de geboorte-ervaring te verwerken en je weer thuis te voelen in je eigen lichaam. Omdat het zo ontspannend is, is yoni steam in de kraamtijd een echte weldaad voor je lichaam, geest en ziel.

Voor je vruchtbaarheid en algehele gezondheid is het van essentieel belang om je lichaam na de bevalling te ondersteunen in een volledige zuivering van de baarmoeder. Dit is helpend voor een goede hormoonbalans en een gezonde terugkeer van je menstruatiecyclus zonder pijn of klachten.
Yoni steam direct of in de eerste weken na je bevalling moet je altijd onder begeleiding van een deskundige doen! Hoe eerder je ermee begint, hoe meer en sneller effect het heeft.

Neem contact met me op voor een persoonlijk post-partum yoni steam plan

Wil je zelf aan de slag met yoni steam na de bevalling?

Met de Post Partum Yoni Steam Gids kan je zelf veilig aan de slag als je geen bloed meer verliest en je bevalling een aantal weken achter de rug is. 
In dit E-magazine lees je alles over yoni steam na je bevalling:

  • Hoe het werkt.
  • Waarom het zo krachtig is
  • Waarom een natuurlijk herstel belangrijk is.
  • Hoe je een te vroege terugkeer van je menstruatie kunt voorkomen.
  • Welke kruiden je kunt gebruiken.
  • En hoe je zelf op een veilige manier zelf aan de slag kunt.

COMING SOON: De Post Partum Yoni Steam Gids!

Ervaringen met de zwangerschapsbegeleiding van de Oermedicijnvrouw:

“Het is ongelooflijk wat ik bereikt heb met de begeleiding van Tineke. Twee eerdere traumatische geboortes verwerkt, van opzien tegen naar zin hebben in de bevalling én als kers op de taart een fantastische bevalling van mijn dochtertje!”

-Jorinde-

“Dank je wel voor wat jouw online begeleiding betekend heeft tijdens de zwangerschap van mijn partner. Voor dit soort zaken is gewoon een vrouw nodig die kan luisteren, vertrouwen en moed geeft en weet waar ze het over heeft. Dit ben jij voor haar geweest. Ze was een held bij de bevalling, ik ben er nog van onder de indruk!”

-Maarten-